Genieten zonder grenzen!
22 september 2017
Knuffelboom
14 januari 2018
Toon alles

Dag 2017!

Hoe zou het zijn om terug te kunnen blikken op het afgelopen jaar en alles wat er gebeurt is in liefde te omarmen en wat ik niet meer nodig heb dankbaar los te laten?

Mijn hoofd zegt direct, wat een opdracht zeg! Maar als ik het me echt voor ga stellen, hoe zou dat zijn? Dan komt er vreugde en vrijheid.

Net zoals 2016 is dit een bewogen jaar geweest. Met een verhuizing, een nieuwe baan en veel nieuwe ervaringen. In het begin van het jaar ben ik na meer dan een jaar met een burn-out thuis te hebben gezeten weer begonnen met werken. Vol passie heb ik mij ingezet voor de lieve bewoners, alleen na een half jaar werd het toch tijd voor een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever. Ik kon niet doen waar ik blij van werd en nu is daar verandering in gekomen.

In de liefde zat er ook veel beweging, ik heb afscheid genomen van twee geliefdes. Ik heb gemerkt dat ik mijn liefdesverdriet, dat echt enorm kon zijn, ook als iets positiefs mag zien. Wanneer het je zo raakt weet je zeker dat je iemand in je hart hebt gesloten en lief kan hebben. Daarom voel ik mij nu dankbaar voor alle momenten die ik met ze beleefd heb.

Ik ben dit jaar openhartiger geworden. Zowel in de blogs die ik heb geschreven als in gesprekken met lieve vrienden en de mensen om mij heen. Dat heeft mij zoveel gebracht. Ik voel me veel minder eenzaam en ik kan in het contact met de ander steeds beter voelen wat ik nodig heb en dit zeggen! Wanneer ik terug kijk op de afgelopen jaren heb ik mij door gesloten te zijn me zo gefrustreerd en alleen gevoeld, ik had er geen vertrouwen in dat ik gehoord zou worden.
Nu is alles anders en heb ik, door het gewoon te gaan doen en hierin uitgedaagd te worden, zoveel mooie contacten gecreëerd. Ze zijn diepgaand en gebaseerd op mijn zelfvertrouwen.

Dus ik laat de momenten van frustratie van de afgelopen jaren dankbaar los en maak ruimte voor nog meer positiviteit.

Ook heb ik dit jaar een nieuwe passie gevonden, het blijft nog even mijn geheimpje, maar in de komende weken zal ik het verklappen en er binnen ClearSpirit vorm aan gaan geven. Spannend!!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag