Ik wil strengere maatregelen!
30 september 2020
Een jaar vol met restricties
24 december 2020
Toon alles

De Hedendaagse Hoer

Deze blog wil ik graag toewijden aan de mannelijke en vrouwelijke sletten van deze tijd. Inclusief en vooral mezelf. Wellicht zal het je beeld op seks iets veranderen, dus neem voldoende ruimte om alles in je op te nemen. Mochten er vragen opkomen na het lezen van dit bericht, ik sta open om over van alles in gesprek te gaan.

 

De inleiding is minstens zo belangrijk als het middenstuk en het eind. Vooraf weten waar je aan toe bent en enigszins een voorbereiding is soms best handig om je open te durven stellen. Bij deze dus een inleidende inleiding, niet wetende wat dit taboedoorbrekende stuk teweeg kan brengen bij je. Het eindresultaat is altijd onbekend omdat alles nooit helemaal stopt.

 

Ik kan met trots mededelen dat ik een hedendaagse hoer ben. Het is aan jou wat voor betekenis je daaraan geeft en of het je aantrekt of afstoot. Zou je de moeite willen nemen om mijn visie eens te onderzoeken? En daarna nog eens willen afwegen of het zo raar is wat ik zeg?

 

Om te kunnen bevatten wat ik schrijf zal ik om te beginnen proberen uit te leggen hoe ik seks en intimiteit ervaar. De twee meest belangrijke drijfveren in mijn leven. Waarom het zo belangrijk is en altijd al is geweest, is omdat ik de andere kant van een seksueel leven ook heel goed ken. Die kant heet “lusteloos” zijn. Oeh, herkenbaar of niet? Geen ZIN hebben om uit bed te komen, etc. Pijnlijk, maar het is de waarheid voor veel mensen. Ik denk dat je het kunt vergelijken met op stand-by staan, als het moet gebeuren dan gaan we aan, maar verder is het regelmatig een sluimerend bestaan. Nog nét niet helemaal uit.

Ik sta veel liever altijd aan en dán kan ik er voor kiezen om het volume en de frequentie aan te passen. Net zoals een radio die je kunt afstemmen op jouw favoriete zender van dat moment. Zo functioneren wij mensen tijdens intimiteit en seks ook.

 

Het is geloof ik geen wonder dat ik vele uren per dag muziek luister. Voor mij is het één van de meest liefdevolle manieren van seks die ik in mijn eentje (en ook wel samen trouwens) kan hebben. Door mij werkelijk te laten penetreren door de intentievolle geluiden, gemaakt met passie, kan ik niet anders dan mee bewegen met elk nummer. Hoe hard of zacht de melodie ook is.

Seksualiteit beleven kan dus met al je zintuigen, bijvoorbeeld dus met je gehoor. Super intelligente wezens zijn wij. Ik hou ervan! https://verkenjegeest.com/ben-jij-sapioseksueel/ . Doordat we zo geëvolueerd zijn dat we ons bewust zijn of worden hoe we ervaringen beleven, kunnen wij enorme diepgang creëren in intimiteit. Tenminste als je daar zin in hebt dan.

 

Er zijn verschillende manieren waarop wij mensen ‘aangaan’. Jij hebt vast ook wel iets waar je, door er alleen nog maar over te fantaseren, opgewonden van raakt. Precies dát is jouw drijfveer! Wil je weten wat deze types zijn en een test doen over jezelf? Klik dan hier: https://artofconnection.org/arousal-types/

De uitslag van mijn test was dat ik sensualiteit het meest belichaam en daarbij de verbinding met de andere(n) als belangrijk ervaar. Ik hou ervan om op een tantrische wijze in contact te zijn met mensen en op een fysieke en verbonden manier te genieten. Vandaar dat ik mijn beroep ben gaan uitvoeren en heel belangrijk ben gaan vinden. Tantra heeft mijn passie aangewakkerd en nu ervaar ik seksualiteit in alles wat ik doe en met wie dan ook.

 

 

Seks is aantrekkelijk en verkoopt goed, daarom ben ik denk ik toch echt een hoer, of niet? Ik ben als een gehuurde radio die prachtige sensuele muziek afspeelt in de vorm van fysieke aanraking en tantrische betrokkenheid. Jij hebt in deze verbinding de regie over jouw eigen knoppen terwijl wij de frequentie, ritme en tempo samen kunnen bedienen. Een tantrische ontmoeting is een mogelijkheid om aan te gaan, zonder dat het “moeten” aanwezig is. Intiem contact is voor mij altijd doelloos, maar het is absoluut wel dienstbaar aan seksuele bevrijding. Als je wilt dan, natuurlijk!

 

Ultieme verbonden seks is altijd bevredigend, je krijgt er wat voor terug, namelijk de complete vervulling in plaats van een kortstondige beloning. Iets wat in het algemene wereldbeeld onbereikbaar lijkt, want de gedachte dat het altijd mooier en beter moet is alom aanwezig. Wat we doen moet een doel hebben en dat doel moet zo snel mogelijk behaald worden. Dit is een lusteloos prestatiegericht patroon wat al gauw een neerwaartse spiraal kan worden. Als jij om je heen kijkt of misschien wel in de spiegel, wat zie je dan? Hoe ziet levenslust eruit? Herken je levenslust in je leven?

 

In mijn wildste en levenslustige fantasieën gaat iedereen, echt elk mens, passievol door het leven. Op straat is iedereen aan het lachen en elke stap die we maken is een intieme dans. Tijdens seks en intimiteit zijn mensen volledig op elkaar afgestemd en bewegen ze samen in alle vrijheid. Soms heel traag, soms heel snel. Soms direct en soms na een hele lange tijd. Soms dichtbij en soms ver weg.

Het seksuele wereldbeeld dat ik voor me zie is een sublieme expressie van onze meest liefdevolle en natuurlijke verlangens. Schaamteloos, zonder taboes en daardoor compleet vrij om te doen waar we zin in hebben. Allemaal slimme radio’s die precies weten op welke frequentie de muziek het fijnste is door alleen maar telkens aan te staan. Wat een genot!

 

Terwijl ik dit opschrijf moet ik geregeld om mezelf lachen. ‘Nicole, ga je dit werkelijk online zetten?’ hoor ik mezelf denken. Er is geen twijfel, het is misschien een beetje onbekend, maar wel prikkelend! Ik hou ervan om via woorden en tekst uiting te geven aan dingen die voor velen nog schaamte oproepen, maar voor mij al zo natuurlijk zijn. Daarom zeg ik: voel je vrij, het leven is er om de liefde mee te bedrijven. Alleen, samen of met meer en in welke vorm dan ook.

Maar wie weet is er terwijl je dit allemaal leest ook wel ontzettend veel herkenning bij je! Zou het kunnen dat jij je al jaren een slet voelt en aan het ontdekken bent welke frequentie bij je past? We zijn gelukkig allemaal gedreven door seks, het ligt er maar net aan op welke radiozender je afgestemd staat.

 

De conclusie die ik uit deze tekst voor mezelf trek is dat wanneer je gebruik wilt maken van “mij” in mijn praktijk dan is je financiële bijdrage gericht op de tijd en aandacht die ik voor je neem in plaats van de ‘dienst’ die je wilt ontvangen. Zo schep ik ruimte om vrij te zijn in het contact met jou tijdens de sessie. Het gaat er niet om wat ik doe, maar het gaat over hoe diep jij de ervaring beleefd.

Een hoer is dus niets meer en niets minder dan een dienstbare mogelijkheid tot kortdurende vervulling of oneindige ervaring van seksuele bevrijding. Het is maar waar je ZIN in hebt. Ik zou het wel weten.

 

 

Disclaimer: mocht je nog niet volledig begrijpen hoe ik werk tijdens mijn sessies en denken dat het allemaal super erotisch en geil is waarbij het doel één kortstondig hoogtepunt is dan verzoek ik je vriendelijk om je externe zoektocht te beëindigen. Niemand kan je vervullen. Je zult zelf een intern onderzoek moeten doen om te ontdekken hoe jij als slimme radio werkt. Je hierbij begeleiden is zeker een optie!

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag