Van je ‘seksleven’ naar je seks leven!
24 april 2018
Vieze oude mannetjes bestaan niet
23 juli 2018
Toon alles

Durf te vragen

De laatste maanden is mijn missie steeds helderder geworden. Ik wil mensen aanraken en daardoor raken. ‘Voel maar dat je er helemaal mag zijn.’ Doordat ik dit zelf heb ervaren weet ik hoe belangrijk het is om je geborgen en veilig te voelen. Veel mensen missen dit in hun leven, soms terwijl ze het niet eens weten. Dan is er ergens wel een leeg gevoel, maar die wordt gauw gevuld met afleiding zoals Netflix, eten of alcohol. Dat lege gevoel voelen is namelijk het ergste wat er is, denk je..

Hoe zou het zijn wanneer je contact kan maken met dat lege gevoel? Durf je jezelf deze vraag te stellen?

Grote kans wanneer je goed kijkt, je de kleine versie van jezelf tegenkomt. Het jongetje of meisje dat vroeger gekwetst is en zich enorm alleen heeft gevoeld. Durf jij te vragen: “kom je weer spelen?”.

Wanneer je tijdens een massage of bij aanrakingen je gekoesterd voelt kan er diepe heling plaats vinden. In mijn praktijk mag alles er zijn en durf ik ook aan jou te vragen om alles er te laten zijn. Laatst zei iemand mij, daar heb je best lef voor nodig om iedereen met alles te ontvangen. Ik noem het zelf graag onvoorwaardelijke liefde!

Mijn missie is voor mij zo helder dat ik mijzelf inmiddels durf te presenteren met ‘De Massagebus’. Afgelopen weekend zijn we naar ons eerste festival geweest, namelijk het OohLaLa Festival op Landgoed Algoed. Dit was ons eerste avontuur samen en het was een intense ervaring.

Jij deed het op de eerste dag niet, de motor wilde niet starten en door een goede vriend konden we op puur geluk naar het festival rijden. Ik mocht je vooral niet uit zetten. Eenmaal daar snel geparkeerd, want ik moest door. Nog even een paar uur werken (op de fiets dus!) en daarna kon het feest beginnen. Je stond op een onhandige plek dus samen met zeven sterke mannen hebben we je nog even verplaatst. Wat duwen voor ze! Maar door die dankbare knuffel van mij achteraf was het ze vast waard.

Er zijn veel mensen komen ervaren welke sessies ik aanbied en allemaal stapten ze met een glinstering in hun ogen uit de bus. Helemaal opgeladen! Je matras en mijn handen zijn zo zacht dat iedereen snel tot ontspanning kwam. Inclusief ik, want ik slaap nergens zo lekker als in jou op dit grote bed!

Op maandag was het festival afgelopen en bij mij ontstond er toen onrust. Het hele weekend heb ik mij er niet druk om kunnen maken dat je het niet meer deed, maar het zou toch wel fijn zijn als we naar huis konden. Dus ik moest hulp ontvangen, een prachtige les. Aangetrokken door de ANWB liep je weer en konden we weer op weg. Je krijgt een nieuwe startmotor en hopelijk ben je daarna weer blij en kunnen we samen op pad. Ik heb namelijk de smaak te pakken en wil meer festivals met je bezoeken!

Mensen vinden het namelijk leuk en fijn om samen met mij in jou te zitten/liggen en mijn aanraaksessies te ontvangen. Je hebt een hele serene en helende energie gekregen en dat is zo uitnodigend! Hier ben ik enorm dankbaar voor.

IK DURF TE VRAGEN: 

Wil jij ons helpen om nog meer mensen (aan) te raken? Boek dan een sessie in mijn praktijk zodat De Massagebus kan blijven rijden. Stuur ook vooral festivals of andere tips door.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag