De Hedendaagse Hoer
25 oktober 2020
De Wereld van de Ismes
12 januari 2021
Toon alles

Een jaar vol met restricties

Het was geloof ik september toen ik zei, “2020 kan voor mij echt niet meer stuk, wat een jaar!” Iets wat ik oprecht meen en diep van binnen voel ik dat mijn dertigste levensjaar de meest mooie tot nu toe is geweest.

Een korte samenvatting is dat ik wederom verhuisd ben. Puur geluk dat dit prachtige appartement mijn thuis is geworden. Ik heb hierin een fantastische tempel kunnen creëren.

In juni kwam mijn lieve hondje Yessi vanuit Portugal naar Nederland, wat zijn we toch leuk samen!

Er is een eindeloze samenwerking ontstaan tussen Birgitte en mij. We hebben een gedeelde passie voor masseren én om de vrouw haar sensitiviteit en sensualiteit te laten ontdekken en ervaren. Heel tantrisch en we creëren een aanbod dat super geschikt is voor ‘kutwijven’.

Al mijn relaties en vriendschappen hebben dit jaar een diepgaande duik genomen en het voelt dat ze heel mijn leven bij mij zullen blijven, wat een rijkdom! Deze dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.

Ook is er behoorlijk onverwachts een nieuwe geliefde mijn leven binnen gewandeld. Onze verbinding is er één waar ik alleen in mijn stoutste dromen over durfde te fantaseren. Nu het werkelijkheid is, voelt het allemaal zo verbazingwekkend mooi. Samen zijn we grenzeloos aan het genieten en daarmee moeiteloos aan het groeien.

 

Goed, nu een bijzonder nieuwtje!!

 

Dit verhaal gaat over een pas ontdekte nieuwe hobby van mij. 2020 was natuurlijk hét jaar om nieuwe dingen uit te proberen. Want wat moet je toch met al die vrije tijd als er zo veel restricties van buitenaf lijken te zijn?

Juist, ik koos voor een ervaring met nog meer restricties! Ik heb mij in september bewust laten beperken in mijn fysieke bewegingsvrijheid door me met touwen te laten vastbinden. Deze touwkunst wordt ook wel Shibari genoemd. Voor mij was het een hemelse en bevrijdende sessie die ik nooit meer zal vergeten!

Het is vergelijkbaar met mijn eerste tantra massage, ook zo’n onverwachte grote passie die ruim drie jaar geleden compleet mijn leven heeft veranderd. Dit voelt hetzelfde. Wat ze gemeen hebben is dat deze passies zich in het grijze gebied van intimiteit en seksualiteit bevinden. Voor mij de plek om buiten mijn comfortzone te spelen. Een ruimte waarin ik mezelf kan ontdekken, de diepere lagen in mijn binnenwereld, helemaal in ontspanning en overgave.

Tantra en Shibari sessies zijn voor mij ook altijd een verbindend en verruimend samen-spel. Wanneer ik ontvang stel ik mij gewillig open voor de ander en de intenties. Zo word ik als vanzelf meegevoerd naar ongekende dieptes in mezelf. Wanneer ik geef laat ik mij leiden door de energie van het moment en ervaar ik het elke keer als een eer om zo intiem bij iemand aanwezig te zijn.

 

Kortom, ik heb er een nieuwe passie bij en je kunt erop wachten dat ik deze kunstige kunst verder vorm ga geven in mijn praktijk. Na eerst nog meer zelfonderzoek te doen zal ik in de lente van 2021 verbindende Shibari sessies gaan geven. Ik sta te popelen om ook jou mee te nemen naar de ongekende dieptes in jezelf.

Daar waar Tantra vaak (helemaal) naakt is, worden deze sessies met kleding of ondergoed aan gedaan. Een subtiel verschil dat misschien al interessant is om te weten.

Laat jij de touwtjes wat vieren in 2021 of haal je ze juist wat strakker aan?

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag