Blijf overeind staan!
19 juli 2020
De Hedendaagse Hoer
25 oktober 2020
Toon alles

Ik wil strengere maatregelen!

Stel, ik geloof alle theorieën die er bestaan. Van Trump is a good guy, het geldsysteem is voor altijd corrupt tot Corona is een zeer gevaarlijk virus. Stel, ik bekijk dit, vooral het laatste over Corona, vanuit een liefdevol perspectief. Dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik verlang, verwacht en eigenlijk eis(!) dat er per direct strengere maatregelen komen om “besmetting” te voorkomen. Ik houd zo enorm veel van de mensheid dat elk onnodig sterfgeval mij aan het hart gaat, letterlijk.

Daarom vraag ik om nieuwe maatrege.. een nieuwe wet eigenlijk. Eén waar we niet anders dan massaal “ja” op moeten zeggen. Namelijk:

Menselijkheid is een deugd dat beloond wordt. 

Nog niet eerder in de mensheid wordt goed gedrag zo beloond zoals op dit moment in China. De burgers hebben hiervoor hun complete privacy openbaar gemaakt en hun gedrag wordt digitaal vastgelegd. De manier waarop dit geïntroduceerd is, als controle, ervaar ik als onnatuurlijk, maar het idee klinkt niet zo gek. Want ik geloof alles, elke theorie, dus ook de wakkerheid en de potentie van een mens. Er is vertrouwen dat dit systeem wel eens zou kunnen werken wanneer iedereen, elk individu, vrijelijk kan kiezen om op welke manier dan ook hieraan bij te dragen/deel te nemen. Waarom zullen we dit systeem niet van alle kanten gaan ontdekken en het op een positieve manier inzetten?

De stok achter de deur.

Menselijke interactie maakt dat je je meer in wilt zetten voor jouw leven. Wanneer je vervullende contacten hebt stimuleert dat je motivatie. Dus als we het idee hebben dat we er toe doen, er altijd iets of iemand is die met je mee leeft en kijkt, dan leef je met deze steun een gebalanceerd leven. Nu is de makkelijkste manier met jeZelf mee kijken, maar dat kan voor veel mensen nog te ingewikkeld zijn. Waarom dan niet een systeem dat vanuit vertrouwen en betrokkenheid het beste in jou naar boven haalt?

Een compassievolle stok achter de deur. Die steun biedt wanneer de donkere kant van het mens-zijn belicht wordt. Die het in vaste en giftige tijden bij het juiste eind heeft. Met maatregelen die dienend zijn aan jouw menselijkheid en gezondheid. Alles wat jou helpt jezelf te her-inneren. Een systeem dat helderheid schept over hoe je gezond kunt leven en wat je kunt gebruiken om dat te manifesteren. Ik zou het wel willen, een app op mijn telefoon dat meldingen en herinneringen geeft wanneer ik onbewust ongezond leef. Ping! Nicole, je koopt wéér een reep chocolade. Wil je dat werkelijk? Dit is eigenlijk de stem in mijn hoofd die er altijd is en mijzelf vragen laat stellen, maar dan van buitenaf. De compassievolle ondersteuning waardoor de gezonde keuze makkelijker wordt, want er wordt mee gekeken. Interessant hoor zo’n “ouder”.

De Vader & de Moeder

Een theorie die ik aan het onderzoeken ben en waar vrijwel direct in ben gaan geloven is dat er een deel van ons is dat altijd kind blijft. De pure onschuld en zo vrij bewegend. Dat wezentje heeft in deze huidige wereld een beschermer nodig, een vader en/of/en moeder, anders kan het niet in leven blijven. Je fysieke ouders zijn voor een bepaalde periode de werkelijke beschermers en hebben naar hun kunnen het beste met je voor. Daarna ‘moet’ je het zelf doen en dat is op dit moment een bijzonder slecht werkend plan, als ik zo om mij heen kijk. Want een deel van ons blijft altijd kind, maar wanneer worden we zelf dan die volwassene? Dat gat “tussen” de kindertijd en de volwassen-tijd is voor veel mensen vaak tientallen jaren. Zonde!
Waarom dan niet het digitale systeem gebruiken om dat gat te verkleinen? Want het is enorm vervullend om je volledig tot in je potentieel te kunnen ontwikkelen. En dat kan wanneer je vanuit je de basis balancerend door het leven kunt bewegen. Ken je mensen die in harmonie met zichzelf (lijken) te zijn? Dát zijn de vol-wassenen! Het is geen doel op zich, het is een prettige bijkomstigheid van een bewust gedragen leven. Wat nog meer prachtige beloningen van dit leven kunnen zijn, zijn:

  • Verbondenheid met de Natuur
  • Vervullend menselijk contact
  • Voedende voeding
  • Vrijheid om te kiezen
  • Vaderschap – All The Way
  • Moederschap – All The Way

                                                                                

De moeder in mij eist een allesomvattende en grondige wet dat zorgt draagt voor alle wezentjes, kinderen en volwassenen die willen dansen met de volgende spelregels:

  1. Heb het beste met jezelf voor en beloon elkaar door wereldwijd natuurlijke en gezonde keuzes te maken.
  2. Gebruik de digitale wereld om inzicht te krijgen in alle gezonde en vervullende manieren van leven.
  3. Wat doe je? Laat je zien! Als je durft.

 

MENSELIJKHEID IS EEN DEUGD DAT BELOOND WORDT.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag