Intimiteitscoaching voor Mannen

Meesterschap in Lust, Liefde & Licht

Speciaal voor mannen bied ik intimiteitscoaching aan waarin je leert hoe je
op een sensitieve wijze in contact kunt zijn met jezelf en met een vrouw.

Het is een speelse, serieuze, vrije en verbindende vorm van coaching
gericht op het ontwikkelen van Tantrisch Gewaarzijn.

Van zenuwachtig naar daadkrachtig

Minder in je hoofd en meer in je hart & lichaam.

 

Sensitiviteit is een eigenschap die vaak onderontwikkeld is bij mannen.

Ze zeiden vroeger wel eens “Je bent te vrouwelijk wanneer je gevoelig bent!”
Inmiddels weet vrijwel iedereen wel beter, alleen hoe wordt je als man nou gevoeliger?

Door op een ervaringsgerichte manier bezig te gaan met thema’s rondom
Lust, Liefde & Licht krijg je meer inzichten in de relatie met jezelf en met anderen.

Dit is het uitgangspunt voor diepere intimiteit.

“De Natuurlijke Flow Vinden”

Wat kan deze coaching voor jou betekenen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent gegaan naar een intimiteitscoach en ik ben blij dat je dit leest. Nu krijg ik de kans om zo goed mogelijk uit te leggen wat ik hoop te bereiken met mijn werk.

De thema’s die veelvuldig voorbij komen in mijn praktijk zijn:

 • Weinig contact met gevoel en emoties.
  Door de prestatiegerichtheid van deze maatschappij is er nauwelijks nog de mogelijkheid om ruimte te maken om werkelijk te voelen. In de coaching nemen we uitgebreid de tijd om jouw gevoelens te ontdekken.
 • Seksuele blokkades en trauma’s.
  Wanneer je in het verleden of heden negatieve ervaringen hebt meegemaakt kan dat de intimiteit behoorlijk verstoren. Voor deze thema’s bied ik graag trajecten in combinatie met Tantra aan zodat we op een diep level de energie weer kunnen laten stromen.
 • Een koud (huwelijks)bed.
  Meer dan 40% van mijn mannelijke cliënten komen bij mij omdat ze al (tientallen) jaren geen intimiteit meer beleven (met hun partner). In plaats van het te ontkennen, te gaan scheiden of vreemd te gaan kun je ook ermee aan de slag gaan. Individueel met coaching of samen.
 • Eenzaamheid en depressieve gevoelens
  Onderwerpen zoals deze worden nauwelijks besproken in het dagelijks leven, toch kampen veel mensen met deze problemen. Tijdens de coaching word je uitgenodigd om op een diepere laag contact te maken met deze emoties waardoor je je vrijer gaat voelen.
 • Veel stress en prestatiedruk vanuit het werk.
  Ik ontvang veel zelfstandige ondernemers die vaak hard aan het werk zijn waardoor er weinig tijd en ruimte is voor intimiteit. Vind door middel van intimiteitscoaching weer de balans tussen in- en ontspanning en werk/relatie.
 • Ron

  Ik wou dat ik deze stap veel eerder had gezet

  In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken.
  Ron
 • Eelco

  Een van de mooiste ervaringen

  "De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open, mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk een traject gevolgd en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"
  Eelco
 • Rodin

  Een niet te beschrijven en helende ervaring

  Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.
  Rodin
 • Peter

  Momenten van puur geluk

  Inmiddels  heb ik alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen en ik merk dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen waren uitdagend voor mij. Maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!
  Peter
 • Tim

  Dankbaar voor deze magische momenten.

  Graag wil ik met je delen hoe ik het contact met jou, de sessies en de ademmeditatie heb ervaren.
  Toen ik de eerste keer bij je kwam viel mij meteen op hoeveel rust jij en je praktijkruimte uitstralen. Een plek als een soort van vacuüm waar iemand helemaal zichzelf mag zijn. De manier waarop jij contact maakt met iemand door oogcontact of aanraking is zo bijzonder, het lijkt dan net of je hart en ziel word aangeraakt. Ik voelde me erg veilig en dacht dat ik nooit zou stoppen met praten.
  De ontmoeting sessie was nog onwennig en onbekend maar voelde snel vertrouwd. De ademmeditatie die ik volgde bracht heel veel opening in emotie en verdriet, het mocht er allemaal zijn. Ik voelde me volledig geaccepteerd met alles wat voorbij kwam. In de sessie openen ervoer ik net als in de ademmeditatie, momenten van volledige leegte en rust, net alsof je in het oog van de storm staat. Mijn leven op dit moment is elke dag vol nieuwe overweldigende inzichten, verdriet, verlangen, pijn. Tijdens de sessies raasde alles voorbij, maar ik was in de het oog van de storm, in de stilte.
  Voor mij voelt het dat ik in meerdere sessie nog meer mezelf kan vinden, verdriet kan verwerken en gewoon kan zijn zoals ik ben.
  Tim

“De weg naar een vrij en vervullend leven”

enschede nicole tantra intimiteitscoach

Waar bestaat een coaching sessie uit?

Het belangrijkste van intimiteitscoaching is dat het intiem is. Jouw groei ligt in de ervaring van het intieme contact. Je gaat er dus niet alleen maar over praten, je gaat het werkelijk doorleven.

Daarom is Tantra een belangrijk onderdeel van de initimiteitscoaching, het is een ervaringsgerichte manier van contact maken met jouw eigen wezen en dat van een ander. Lees hier meer over  Tantra.

Je zult tijdens de sessies ontdekken dat er verschillende invalshoeken zijn waar vanuit je intimiteit kunt waarnemen. Ik coach jou in het ontwikkelen van tantrisch gewaarzijn in de Lust, Liefde & Licht.

Ik werk altijd intuïtief en in afstemming met jouw proces. Hierdoor ziet iedere sessie er anders uit en krijgen alle thema’s voldoende ruimte.

Dit zijn de belangrijke én optionele onderdelen van de individuele sessies:

 • Tantrische Rituelen:  verbinding maken met jouw levensenergie
 • Eyegazing: zielscontact maken door in de ogen te kijken
 • Adem oefeningen: dieper ademen is dieper genieten
 • Meditatie: gewaarworden van de stroom van het leven
 • Wheel of Consent: contactoefeningen in geven & ontvangen
 • Fysieke oefeningen: doe-loos bewegen en dans
 • Energiewerk: spelen met tegenpolen
 • Lichaamswerk: aanraking en massage

Je kunt ook diverse Tantramassages aan de sessies toevoegen,
lees hier meer over de mogelijkheden en kosten.

“De keuze om vrij te zijn"

Sessies & Trajecten

 

Wil jij weten of Intimiteitscoaching iets voor jou is?

Maak dan contact via het contactformulier en dan plannen we een online intakegesprek.
Je krijgt een intakeformulier toegestuurd en dan, als het voor beide partijen goed voelt,
maken we de eerste afspraak.

Voor de vervolgsessies kun jij of naar behoefte een afspraak met mij inplannen
of we gaan een traject doen van 4 tot 8 sessies.

Kennismaking

1 sessie van 1,5 uur
Bijdrage: €110,-

 

Losse Coaching Sessies

Sessies van 1,5 uur
Bijdrage per sessie: €140,-

 

Initiatie Traject

4 sessies in 6 tot 12 weken
1,5 tot 2 uur
Bijdrage: €450,-

 

Integratie Traject

8 sessies in max 6 maanden
1,5 tot 2 uur
Bijdrage: €880,-

Ik geloof in vrijheid

 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een diepe vervulling te beleven. Om je van binnen rijk te voelen en dus een gevoel van eigen-waarde te hebben. Met de ontwikkeling deze kwaliteit kun je namelijk beter zorg dragen voor jezelf, keuzes maken en moeiteloos het leven creëren waar je naar verlangt.

Er zijn zo veel mensen die geen genoegen meer nemen met gematigde intimiteit, ze weten en voelen dat er meer te ervaren valt in seksualiteit. Maar toch vervallen we vaak in kortstondige behoeftebevrediging of belanden we in een onzekere bevriezing.

Met mijn ervaringsdeskundigheid ondersteun ik daarom graag mannen in het ontdekken van nieuwe vormen van intiem contact. Wanneer er harmonie is tussen Lust, Liefde & Licht kun je dieper genieten en groeien!

enschede nicole tantra
×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag