Dag 2017!
31 december 2017
MeToo en Tantra
1 februari 2018
Toon alles

Knuffelboom

Een aantal weken geleden kwam ik je per toeval tegen. Je stond daar, sterk genoeg om tegen aan te leunen en dat deed ik.. Er ontstond vanzelf een innige omhelzing, zo fijn!

Nee, dit verhaal gaat niet over een krachtige knuffelbare man. Dit gaat over het contact tussen mij en ‘mijn’ boom. In het park staat ie, naast zijn buur-bomen op een rijtje, vlak langs een paadje. Echt vlak erlangs, dus onze omhelzingen zijn alles behalve privé. Hierdoor sta ik eerder schichtig om me heen te kijken dan dat ik opga in het knuffelmoment.

Er is schaamte voor wat mensen wel niet zullen denken, het is natuurlijk ontzettend raar om zo maar een boom te knuffelen. Ik had zelfs schaamte om dit te vertellen aan mensen, dus het was de eerste paar weken mijn geheim met mijn boom.

Gelukkig benoemde ik het contact met mijn boom toch in een keer in een gesprek, waardoor het briljante idee geopperd werd: “Waarom hang je geen bordje op met daarop ‘knuffel boom’? Dan zien de mensen die voorbij lopen jou de boom knuffelen, maar ze zien ook een bordje, dus dan spreekt het voor zich.” De perfecte uitkomst voor mijn schaamte!

Dus nu staat er een boom in het park met dit prachtige bordje. Als je hem ziet, doe hem dan een knuffel van mij! Of van jezelf natuurlijk, het zal je verbazen hoe fijn het is.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag