Ik en de Sportschool
9 augustus 2017
Toon alles

Life in Progress

Dit wordt mijn eerste verhaal dat ik online ga publiceren. In deze blog wil ik mijn visie delen en jou als lezer kennis laten maken met ClearSpirit.

De titel van deze blog is “life in progress”, de letterlijke vertaling is: leven in vooruitgang. Ik ben er van overtuigd dat wij mensen constant op zoek zijn naar verbetering. Kijk maar naar de evolutie, wij zijn op alle vlakken beter en gezonder geworden. Ook al zitten we op dit moment in een soort crisis waar wij de aarde flink wat schade toe brengen, er blijft een constante verandering gaande.

Life in progress gaat niet om nóg beter worden, dat is op materialistisch gebied al behaald. Wij kunnen alles creëren wat wij willen. Het gaat om bewustwording, van binnen vooruitgang boeken. Maar hoe boek je nou van binnen vooruitgang?

Mijn vooruitgang heeft alles te maken met helderheid, vandaar de naam ClearSpirit. Ik ben mij bewust van wat er er binnen mij speelt, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Voor veel mensen zal dit ‘maar natuurlijk’ oproepen, je weet toch wel wie je zelf bent? Maar zie je echt wie je werkelijk bent? Kun je dit in alle helderheid zien en daar helemaal ok mee zijn?

Een maand geleden zat ik in mijn eentje voor het eerst in een vliegtuig. Ik had besloten dat ik naar zuid Portugal wilde en mijzelf wilde uitdagen door dit alleen te doen. Met mijn auto naar het vliegveld gereden, wonderbaarlijk binnen 10 minuten ingecheckt en uiteindelijk op mijn stoel in het vliegtuig. Toen ik eenmaal zat werd ik mij bewust van wat ik gekozen had en hoeveel spanning dat opleverde. Je kan je niet voorstellen hoe iets zal zijn wanneer je het nog nooit gedaan hebt, dus het opstijgen betekende voor mij alle controle los laten. Het vliegtuig begon te rijden en de lieve mensen naast mij zagen hoe de tranen over mijn wangen liepen. Maar ik was ok, ik moest mezelf af en toe helpen herinneren om te ademen, maar de emoties die ik voelde waren ok.

Eenmaal vijf minuten in de lucht was ik, door het prachtige uitzicht, alles helemaal vergeten en kon de vakantie beginnen. Het is de moeite waard om door spanning en emoties te gaan. Je weet nooit wat je mist wanneer je niet in dat vliegtuig stapt.

Tijdens deze vakantie kreeg ik van mijn werk te horen dat ik per januari 2018 terug ga naar mijn originele contract van 15 uur per week. Mijn eerste reactie was, dat is lekker! Meteen kwamen er ideeën omhoog hoe ik op andere manieren geld wil verdienen. Er was geen angst maar vertrouwen. Eindelijk kan mijn praktijk de ruimte krijgen in mijn leven zoals ik dat wil.

Dit is geen blog om uitgebreid te delen hoe ik mijn leven om ga gooien, ontslag ga nemen, enzovoort. Je ziet ze wel veel en die blogs inspireren mij vooral om te blijven voelen wat ik graag wil doen. Ik word nog steeds uitgedaagd in het werken met mijn bewoners die een ernstige meervoudige beperking hebben. Met liefde bied ik ze de begeleiding die ze nodig hebben en met liefde ontvang ik het geld wat ik hiermee verdien.

Zó wil ik werken in mijn leven en zo wil ik ook ClearSpirit runnen. Vol vertrouwen plaats ik daarom ook de bestelling dat mensen mijn praktijk zullen vinden en dat er liefdevol vooruitgang plaats vindt.

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag