Touch of Infinity

Tantra Workshops voor Stellen

Speciaal voor koppels heb ik verschillende (mini) workshops gemaakt die jullie meenemen op het pad van Tantrische Liefde. Van basis contactoefeningen naar intieme massagevormen. Verdiep je relatie en begin met deze eindeloze ontdekkingstocht.

Aanraken zonder einde

 

De reden waarom ik mijn werkvorm Touch of Infinity heb genoemd is omdat een aanraking hetzelfde kan zijn als een druppel die in het water valt. Het kan een oneindig na-effect hebben op jouw hele wezen. In de juiste setting kan en zal het je leven en je relatie positief veranderen.

Voor stellen die nieuw zijn in deze wereld bied ik een prachtige Tantra Experience aan waarin jullie op een intieme wijze verbinding leren maken met jezelf en elkaar.

 

Lees meer..

Workshops of Privé Sessies?

Wanneer jullie nieuw zijn in de wereld van Tantra kan het fijn zijn om in een veilige setting samen deze ontdekkingsreis te beginnen. Een groepsworkshop kan in het begin te hoog gegrepen zijn. Daarom heb ik mijn aanbod zo toegankelijk mogelijk gehouden en kun je alle workshops als privé sessie bij mij boeken.

Als jullie er klaar voor zijn om de kracht van groepen te ondervinden, neem dan een kijkje in de agenda voor de data van de workshops!

tantra stellen twente
  • J&J
    Bij binnenkomst voelen wij ons  erg welkom en de positieve energie straalt in de ruimte, wat een andere wereld. De rust en gemoedelijkheid die jij uitstraalt doet ons vergeten wat er in de buitenwereld gebeurt. Samen beleven en delen wij emotie en gevoel wat voor verbinding zorgt. Jouw sessies geven ons een gevoel van vrijheid zonder schaamte. De rust die je bij je draagt en de energie die wij mogen ontvangen bewerkstelligd mooie processen in ons dagelijks leven. Verwerking processen worden aangewakkerd maar ook weer opgeruimd. Dankbaar dat wij dit met jou mogen delen.
    J&J

“Kennismaken met Tantra”

tantra stellen

De Tantra Experience

In deze workshop neem ik jullie mee op jullie eerste stappen op het Tantra pad.
Dit is een bijzondere introductie waarin we ademwerk, meditatie, lichaamswerk en
contactoefeningen gaan doen om een dieper contact aan te gaan.

Geef samen ruimte aan hoe de Passie wil stromen en ontdek opnieuw jullie vonk!

 

Duur: 2,5 uur
Bijdrage Workshop: €95,- per koppel
Bijdrage Privé Sessie: €175,-

“Samen Verdiepen”

4236379-FYCYVEMF-7

Tantra Initiatie

Duik samen de diepte in tijdens deze driedelige Tantra workshop. Leer jezelf en elkaar op het gebied van intimiteit beter kennen en verrijk je seksleven door het Tantrisch te maken.

In deel 1 leer je de basis onderdelen van Touch of Infinity, waaronder Eyegazing, Ademwerk, Partnermeditaties en Tantrisch Lichaamswerk.
Deel 2 gaat over spelen met tegenpolen, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en met elkaar onderzoeken door er expressie aan te geven.
Deel 3 heeft als hoofdonderdeel een Touch of Infinity tantramassage leren en kan alleen gevolgd worden wanneer jullie deel 1&2 gedaan hebben.

De delen 1 & 2 zijn met kleding aan, deel 3 is deels ongekleed/met omslagdoek.

 

Duur: 2,5 uur
Bijdrage Workshop: €125,- per koppel per deel.
Bijdrage Privé Sessies: €175,- per deel.

“Intieme Bevrijding”

tantra twente

Yoni & Lingam Massage

Onze meest intieme delen staan vaak het meest onder druk. Wanneer we emoties of trauma’s wegstoppen omdat we het niet willen voelen heeft dat direct effect op ons seksleven. Lopen jullie tegen blokkades aan tijdens seks?

Wees welkom om hier samen mee aan de slag te gaan. Door te leren hoe jullie met liefdevolle aanraking en aandacht dit gebied bij elkaar kunnen verzachten kan de energie weer gaan stromen en krijgt jullie intimiteit een nieuwe dimensie.

Tijdens deze privé workshop staat verering van elkaars geslachtsdelen centraal. Jullie krijgen handreikingen hoe je op een compassievolle wijze elkaar deelgenoot kunt maken van wensen en grenzen. Communicatie is de sleutel.

 

Duur: 5 uur incl. pauze
Bijdrage Privé Sessie: €445,-

×

Hallo!

Klik hieronder op mijn naam om een chat via WhatsApp te beginnen. Mailen kan ook naar nicole@clearspirit.nl.

 

× Stel je vraag